BIO

Olen turkulaislähtöinen musiikintekijä, laulaja ja laulunopettaja. Inspiroivan musiikkiluokka ja -lukiopolun jälkeen suuntasin Helsinkiin opiskelemaan, valmistuen musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemian musiikkikasvatuksen aineryhmästä v. 2018.

Musiikintekijänä:

 

Musiikintekijänä toimin laaja-alaisesti rytmi- ja taidemusiikin kentällä. Sävellän ja sanoitan Pegasos-yhtyeelleni, joka julkaisi debyyttialbuminsa "Anna vielä aikaa" keväällä 2020. Lisäksi olen julkaissut lastenmusiikkia. Teen paljon yhteistyöprojekteja nykysäveltäjien, performanssi- ja tanssitaiteilijoiden kanssa.

 

Sydäntäni lähelläni ovat erityisesti laulutekstit, ja kirjoittaminen on minulle säveltämisen ja laulamisen ohella tärkeä itseilmaisun keino. Tällä hetkellä työstän tekstejä Haloa-kuoron syksyllä 2021 esitettävään konserttiin, jonka sävellyksistä ja äänisuunnittelusta vastaa nykysäveltäjä ja äänitaiteilija Tytti Arola. Työn alla on myös Pegasoksen toinen albumi!

Laulupedagogina:

 

Opinnoissani syvennyin pop/jazz-laulupedagogiikkaan ja olen työskennellyt monipuolisesti musiikkipedagogina (pop/jazz-laulu, kuorot, lauluyhtyeet, lauluntekeminen) mm. Musiikkiopisto Juvenaliassa, Jukolan musiikkikoulussa, Pohjois-Espoon musiikki- ja tanssikoulu Estradassa, sekä Vantaan ja Espoon työväenopistoissa. Opetan myös yksityisesti toiminimelläni Helsingissä. 

 

Opintojeni jälkeen olen syventänyt äänenkäytöllistä ja pedagogista osaamistani kursseilla kouluttautuen (mm. Estill Voice Training Level 1-2, Estill-harjoitusryhmä, Taideyliopiston Avoimen yliopiston Rytmimusiikin laulupedagogiikka 3, Laulustudio Laura Virtalan musikaalilaulukurssi, Dr. Jenevora Williamsin Teaching Young Voices Helsinki).