top of page

BIO

Musiikintekijänä:

 

Toimin monipuolisena musiikintekijänä rytmi- ja taidemusiikin kentällä. Sävellän ja sanoitan Pegasos-yhtyeelleni, joka julkaisi debyyttialbuminsa "Anna vielä aikaa" keväällä 2020 ja valmistelee tällä hetkellä toisen pitkäsoittonsa julkaisua.

 

Oman musiikkini rinnalla teen yhteistyöprojekteja säveltäjien ja taiteilijoiden kanssa sanoittajan roolissa. Viimeisin yhteistyö, sekakuorolle ja elektroniikalle sävelletty näyttämöteos Mökki (sävellys ja äänisuunnittelu Tytti Arola, libretto Tuulikki Blom), kantaesitetään syksyllä 2022 Haloa-kuoron esittämänä Turun Sigyn-salissa ja Helsingin Musiikkitalolla.

Laulupedagogina:

 

Sibelius-Akatemian opinnoissani syvennyin pop/jazz-laulupedagogiikkaan ja minulla on laaja työkokemus laulun- ja lauluntekemisen opetuksesta pääkaupunkiseudun musiikkioppilaitoksissa. Opetan myös yksityisesti toiminimelläni Helsingissä. 

 

Opintojeni jälkeen olen syventänyt äänenkäytöllistä ja pedagogista osaamistani kursseilla kouluttautuen (mm. Estill Voice Training Level 1-2, Estill-harjoitusryhmä, Taideyliopiston Avoimen yliopiston Rytmimusiikin laulupedagogiikka 3, Laulustudio Laura Virtalan musikaalilaulukurssi, Dr. Jenevora Williamsin Teaching Young Voices Helsinki).

bottom of page